Stepping out from one life - Stepping in to another

Helena om hennes gravidfotografering:

"Tusen tack för en fin stund tillsammans❤️ Ord är egentligen överflödiga när man får se bilderna vi tog, de säger redan allt! Kan varmt rekommendera dig som fotograf, man kände knappt att det var minusgrader med värmen du spred."

Boka Fotograf MissJeni som gravidfotograf i Sundsvall

Hur går en gravidfotografering till?

Stort grattis till er graviditet och vad roligt att ni är intresserade av att föreviga denna resa. Tid med familjen kommer alltid i första hand. Den kärleken är så stark redan vid första tecknet man får från sin bebis. Tillsammans kan vi fånga den stunden och behålla den för alltid.

Hör av dig i god tid innan ditt beräknade datum för att boka din fotografering. Om vädret skulle vara hopplöst dåligt så är det bra om vi har marginal att boka om. Fotograferingen sker utomhus och jag har många smultronställen som är perfekta att fotografera på och tillsammans hittar vi en plats som passar just er. 

Denna upplevelse är till för er, jag finns här hela tiden som bollplank för frågor och funderingar så att ni känner er helt trygga inför fotograferingen. 

Gravidfotografering - En upplevelse

En fotografering hos mig är mer en mysig stund och jag vill ge er en fin upplevelse. Vi skrattar, pratar och lär känna varandra under tiden som vi tillsammans skapar vackra minnen för livet.

Lägg till makeup & hårstyling

Jag kan varmt rekommendera Beauty By Tilde i Stockholm och Äntligen Emma i Sundsvall som är fantastiskt duktiga makeup- och hårstylister och tar hand om dig på bästa sätt.

Vad ska man ha på sig?

Det viktigaste är att du känner dig bekväm. Är du osäker på vad du ska ha på dig så har jag några klänningar att låna utan extra kostnad. 
Se mitt utbud av klänningar här >>

Pris 1200kr inklusive:

Lån av kläder, 1h fotografering, redigering och 1h bildvisning 3-4 veckor efter fotograferingen. Där beställer ni de produkter som ni är intresserade utav.
Läs mer i prislistan >>

"Tusen tack för en fantastiskt rolig dag. Ser så himla mycket fram emot att se bilderna! Den bilden som du la upp är helt fantastisk. Nästan att man inte kan förstå att det är en själv på bilden. Jätte roligt att fota med dig, du är verkligen så grym! När man ser resultatet så glömmer man bort hur kallt det var, nästan som en förlossning, ont som attans gör det, men sekunderna efter glömmer man bort det för de är så fantastiskt!"- Isabelle om hennes gravidfotografering

"Det var verkligen minnesvärt att föreviga sista tiden av graviditeten, att få med kärleken på bild är Jennies expertområde."- Dorion om hennes gravidfotografering

Boka er gravidfotografering här:

galleri – contemporary portrait