Friday I’m in love

Helgen står för dörren och fredagsmyset planeras. Helgen bjuder på kvalitetstid med nära och kära. Koppla bort jobb och andra måsten en stund och bara njut av det härliga sensommar vädret som fortsätter att imponera. Hela veckan har jag tänkt blogga om det enda bröllopet som jag fotade i sommar. När man har en liten två månaders-bebis så blir det dock lite tid vid datorn och massa bebisgos istället. ”Det kan jag göra imorgon istället” är väldigt återkommande ord i mitt huvud just nu. Och så går dagarna och ni förstår, tiden går så fruktansvärt fort.

Det känns som igår när jag åkte till Linköping för att fota Linda och Jörgens bröllop. Men det är över en månad sen. Om det är någon som vet hur man stannar tiden så får ni gärna dela den hemligheten med mig. Även om det också är ganska fantastiskt att se vad som väntar nästa dag. Framför allt med en liten bebis som ständigt utvecklas och lär sig nya saker varje dag. Så visst saknade jag min son den där dagen i Linköping. Men att vara omringad av Linda och Jörgens familj fick en att känna sig välkommen och ”en i gänget” gjorde allt mycket bättre. Linda och Jörgen är två otroligt trevliga och varma personer som direkt bjöd in mig i deras liv med allt var det innebar under planeringen av deras bröllopsdag.

Jag hoppas att ni läsare, genom att titta på bilderna från deras bröllopsdag, kan lära känna dom från samma perspektiv som jag fick. Glöm inte att kolla på BILDSPELET. Har du läst hit så vore det synd att missa.

Tusen tack Linda och Jörgen för att jag fick vara en del av er bröllopsdag och dopet av er dotter. Och så självklart, tack till Louise Johansson som var med mig under dagen som andre fotograf och packåsna. Utan dig hade det inte varit lika enkelt.

1 comment
  • fotograf Sanna Ek11 september, 2013 - 02:01

    Jennie! Vilka bilder! Fantastiska!