För att dop är vackert

En dag då släkt och vänner samlas för att fira den lille som ska få sitt namn. Just den dagen jag ska berätta om nu, den 3:e december 2011, var det Hugos dag. Det var mörkt redan när jag satte mig i bilen för att åka till Svartviks kyrka. Det regnade också. Men det gjorde liksom inget. Hugo klarade av att lysa upp hela kyrkan med sitt leende. Och ett sådant leende smittar såklart av sig. Så här får ni en bildbomb från Hugos fantastiska dag!

Ett stort tack till hela familjen. Katrine, Daniel, Moa och såklart Hugo, för att jag får dela så många fina stunder tillsammans med er. Jag har tidigare fotat gravidbilder när Hugo låg i magen och hans nyföddporträtt. Det betyder oerhört mycket när man får lära känna en familj på det här sättet. Ni är guldvärda! Bilderna från både gravidfotograferingen och nyföddporträtten finns självklart att se i portfolion för newborn miracles och love family.