Ett kärt återbesök i Karlstad

Under påsken gjorde jag såklart som de flesta. Åt lite för mycket godis, hade kvalitetstid med min familj och njöt av det underbara vädret som vi hade. Men jag åkte även till Karlstad för att träffa Selma och hennes föräldrar igen. Sist vi sågs var i höstas. Den här gången var det Selmas 1-års kalas och 1-årsporträtt som skulle förevigas. Det värmer alltid lite extra i magen när man får komma tillbaka och fota fler händelser hos en familj. Man fäster sig lite extra vid människorna också. Och Linda och Jimmy är inget undantag. Så fina människor båda två som jag kan kalla mina vänner istället för kunder. Det är den relationen jag älskar allra mest. När man kommer en familj så nära. För det är då bilderna blir som bäst. Inga stela blickar eller tveksamma poser. Utan allt är så lättsamt, naturligt och fantastiskt roligt!

Tusen tack Linda och Jimmy för att jag fick tillbringa den här dagen med er. Selma är en riktig liten prinsessa!

1 comment
  • Diana25 april, 2014 - 10:32

    Gud så söta bilder! Du är verkligen fantastiskt duktig 🙂