En minisession på stranden

Alla har vi olika förutsättningar i livet. Vi tvingas prioritera och avvakta med vissa saker, för att kunna göra andra. Tiden räcker inte till. Pengar räcker inte till. Tänk om man hade all tid i världen och alla pengar i världen så man inte behövde tänka så mycket. Bara göra. Det saker som är viktiga för mig, kanske inte är lika viktiga för dig. Men oavsett vem du är, så tycker jag att bilder är något alla borde kunna ha råd med. Jag förstår att det uppfattas som dyrt att gå till en fotograf. Jag är långt ifrån den billigaste fotografen. Men jag försöker ge det bästa till mina kunder, oavsett storlek på plånboken eller tid i vardagen.

Därför lanserade jag förra året ”mini-sessions”. Där vi under 30 minuter fångar er i vardagen. Kanske ska ni besöka stranden en dag, jag hänger med. Eller ska ni till lekparken en stund, jag följer med. Om ni ändå ska ut och leka, jag följer med. I priset på 1.500kr ingår 30 minuter fotografering och 5 högupplösta bilder som ni kan framkalla själva och dela med era nära och kära. För bilder, är ändå något som kommer finnas livet ut, i flera generationer. Och priset för minnen är oersättligt.

I höstas fick jag följa familjen Ståhl under just en minisession ute på Björnön i Västerås, lite häng i höstlöven och nere på stranden. Så enkelt och så mysigt. Boka in din minisession genom att maila till info@fotografmissjeni.se

stahl-1 stahl-3 stahl-4 stahl-5 stahl-6