Australia meet Sweden

Igår fotade jag Angelica och Andrews bröllop i Härnösand. Vi hade väldigt tur med vädret och slapp regnet helt. Solen tittade fram med jämna mellanrum och ljuset var helt underbart. Till min hjälp hade jag Ryan Ahern med mig, en fine-art fotograf från Australien, och han fick ställa upp på bild när jag testade ljuset på platsen för porträttbilderna som ni ser nedan.

Förutom att agera modell fick han även bära mina väskor, hjälpa till att styra upp gruppfotot, mingla med gästerna och självklart fota lite. Det var väldigt kul att jobba med honom och jag hoppas att våra vägar möts så att vi får möjligheten att jobba tillsammans igen.

Så tack Ryan för att du var med och gjorde mitt jobb betydligt enklare!

And of course; in English:

Yesterday I shot Angelica and Andrews wedding in Härnösand. We were very lucky with the weather and did not have any rain. The sun peeped out from time to time and the light was wonderful. To my help, I had Ryan Ahern with me, a fine-art photographer from Australia, and in the pictures below you can see Ryan, who was a model when I tested the light at the place were we had the portrait session. Besides acting model he was also carrying my bags, help steer the group photo, mingle with the guests and of course take some photographs. It was really fun to work with him and I hope our paths meet again and that we will have the opportunity to work together in the future.

So thanks Ryan for helping me out and made my job a lot easier!

I really think you should take a look at Ryans facebook page, he is amazing!

1 comment