Årets julklapp – Ett presentkort på en fotografering

Den här månaden börjar man tänka på julklappar på allvar. I alla fall gör jag det.  Oftast har man en klar bild på vad man ska köpa, vad som passar personen som ska få julklappen. Andra gånger står det helt still. Man vet inte riktigt vad som kan vara en bra julklapp och ångesten smyger närmare och närmare.

Under november månad har jag haft ett julerbjudande som blev populärt. Men något som är lika populärt som att ge bort bilder, är att ge bort ett presentkort på en fotografering. Alla mina paket på hemsidan kan ges bort som presentkort, förutom bröllop.

Har du en vän som är gravid? En flickvän som du tycker förtjänar att få stå i rampljuset för en stund? Du kanske har en vän som vill fota kärleksporträtt med sin partner? Eller varför inte ge bort en morgongåva fotografering till någon du bryr dig om?

Ett presentkort är en fin julklapp och du beställer genom att maila info@fotografmissjeni.se med namn på mottagaren, önskat paket samt din adress så skickas presentkortet samma dag! Det håller i ett år, så mottagaren kan välja själv vilken tid på året som passar bäst för fotograferingen.