Den där Jennie

om-jeni

Den dagen min mamma satte en kamera i mina händer var den dagen jag blev kär. Tänk att man kunde frysa tiden. Spara den. Titta tillbaka på den. Minnas precis som det var då. Och ändå leva i nuet. Det var ju helt galet bra! Förutom att stanna tiden tycker jag det är minst lika coolt att sjunga falskt i bilen, äta ostbågar, lyssna på hårdrock, tatuera mig, resa och upptäcka nya ställen i världen, springa med min hund, gosa med mina katter, pussa på min fästman och busa med min son. Jag ser mig själv lite som en ”doer”. Har jag en idé vill jag att den ska utföras så snabbt jag kan. Helst igår. Har jag bestämt mig för att köpa en möbel, ett plagg eller en ny kamera så ska jag gärna redan stå i kassan och betala. Ja, lite impulsiv, spontan, öppen. Lite så är jag.

Jag är stolt över att mina bilder har publicerats på både svenska och internationella bröllopsbloggar och att jag är medlem i Sveriges bästa bröllopsfotografer

Men framför allt är jag en tjej som älskar att fånga det vackra i alla människor. Boka in en fotografering med mig och låt mig fånga dina minnen. Det kommer bli en fantastisk upplevelse.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev som ger er massor med inspiration, tips, tävlingar och erbjudanden före alla andra!

 BF-badge-vit-200x200