Den där Jennie

Jag har alltid varit en kreativ själv. Funderar mycket, visar känslor och vill nå ut till andra. Om jag skulle fråga vem som helst vad jag gör så skulle jag säkerligen få svaret att jag fotar och filmar.

Men frågar jag mig själv så svarar jag att jag fångar livet här och nu. Oavsett rörlig eller stillbild. Jag älskar att bryta mot normer och jante. Jag älskar att utmanas och utmana. Att gå utanför gränserna och prova något nytt. När många fotografer vill att barnen ska sitta still vill jag springa efter dem. När många vill titta rakt in i kameran, vill jag att ni fokuserar på nuet. Jag är en fotograf som vill berätta er story genom min kamera.

Jag är stolt över att mina bilder har publicerats på både svenska och internationella bröllopsbloggar. Under Porträtt SM 2015 erhöll jag även ett hedersomnämnande för yrkesskicklighet som fotograf i kategorin porträtt.

Men framför allt är jag en tjej som älskar att fånga det vackra i alla människor. Bokar ni en fotografering med mig kommer det bli så mycket mer än en fotografering. Det kommer bli en fantastisk upplevelse.

Bilden nedan på mig tillsammans med min son är tagen av Wildcotton Art

lowres-Fotograf Linda Granath i Västerås 003-Jennie

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev som ger er massor med inspiration, tips, tävlingar och erbjudanden före alla andra!