Den där Jennie

När jag var 13 år blev jag moster för första gången. Därefter har jag fått 8 andra syskonbarn och har själv en son. Jag har även jobbat på förskola och fortsätter kontinuerligt att utbilda mig inom nyföddfotografering, barn och säkerhet. Jag är utbildad inom hjärt- och lungräddning och det är viktigt för mig att ni känner er trygga under ert besök hos mig när ni ska föreviga er familj. Under en nyföddfotografering får ni föräldrar vara delaktiga och hjälpa till under fotograferingen så vi skapar era ögonblick tillsammans.

Jag har alltid varit en kreativ själ. Funderar mycket, visar känslor och vill nå ut till andra. Om jag skulle fråga vem som helst vad jag gör så skulle jag säkerligen få svaret att jag fotar och filmar.

Men frågar jag mig själv så svarar jag att jag fångar livet här och nu. Oavsett rörlig eller stillbild. Jag älskar att bryta mot normer och jante. När många fotografer vill att barnen ska sitta still vill jag springa efter dem. När många vill titta rakt in i kameran, vill jag att ni fokuserar på nuet. Jag är en fotograf som vill berätta er story genom min kamera och ge er naturliga bilder som visar er som familj, era personligheter, som ger trygghet och som kommer kunna hänga på väggarna i ert hem i flera generationer.

Jag är stolt över att mina bilder har publicerats på både svenska och internationella bröllopsbloggar. Under Porträtt SM 2015 och Porträtt SM 2016 erhöll jag även hedersomnämnande för yrkesskicklighet som fotograf i kategorin porträtt.

Men framför allt är jag en tjej som älskar att fånga det vackra i alla människor. Bokar ni en fotografering med mig kommer det bli så mycket mer än en fotografering. Det kommer bli en fantastisk upplevelse.
Jag ser fram emot att lära känna er.

/Jennie

Bilden nedan på mig tillsammans med min son är tagen av Wildcotton Art

lowres-Fotograf Linda Granath i Västerås 003-Jennie

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev som ger er massor med inspiration, tips, tävlingar och erbjudanden före alla andra!