Jag vet hur det är att vänta. Att längta. Att inte veta vad man väntar på, eller vem. Under nio (tio) månader får man gå och gissa. Är du mest lik pappa? Eller har du mammas näsa? Kommer du vara blyg eller framåt? Hur kommer vårt liv se hur när du är här? Jag tror aldrig man har så många frågor som när man väntar barn. När man ivrigt ser magen växa. Först alldeles för sakta, sedan alldeles för fort. När man börjar dona om i hemmet och anpassa efter en till. En liten människa. Man gör resan tillsammans med sin partner. Fast på två olika sätt. Med olika tankar och frågor. Men något som finns gemensamt genom hela resan är kärleken. Den gränslösa kärleken till varandra och till det lilla miraklet som man inte ens vet något om.

När jag var i Sundsvall i augusti fick jag äran att fånga allt detta. All förväntan och all kärlek. Mellan Helena och Markus och deras längtan och väntan efter ett nytt liv. Efter deras bebis.

Hey! Long time no seen!

Det var ett antal månader sen det hände något här inne. Anledningarna är många. Mycket beror såklart på mamma-ledigheten och antal mindre fotograferingar att visa upp. Och även om jag har fotat en del i alla fall så har jag inte hunnit med att blogga om det. Men nu har Lucas börjat på förskolan och det är dags för mig att återgå till mitt jobb. Så vad passar då bättre än att komma ikapp med bloggen igen? Och jag ska inte vara den som är den, är man tillbaka efter en dvala (ja lite så känns det) så kommer jag tillbaka med en storslagen entré. Jenny och Magnus bröllopsdag som sträckte sig från Strömsholm till Västerås och ut över Mälaren.

Den där dagen i juli då vädergudarna lovade blixtar och dunder, regn och blåst. Men gav oss solsken och perfekt antal moln i lagom storlek som gav oss skugga under porträttfotograferingen. En dag då Jenny och Magnus fick säga ja till varandra två gånger, en dag då Jenny fick sin man att gråta när hon överraskar honom med att sjunga ”utan dina andetag” under vigseln inför släkt och vänner. Då änderna kom och gjorde oss sällskap. En dag som gav oss massa kärlek högt och lågt, nästan så mycket att man kunde ta på den. Kärleken.

Jag rekommenderar varmt er alla att titta på BILDSPELET för att få bästa känslan för dagen. Men det går minst lika bra att scrolla ner också.

Tusen tack Jenny & Magnus för att jag fick dela er fantastiska bröllopsdag.

 • Sonia Jansson14 augusti, 2014 - 05:24

  Det är kärlek och det är närvaro! Det är du, Jennie!

 • admin14 augusti, 2014 - 05:32

  Tusen tack Sonia!

 • Malin15 augusti, 2014 - 06:43

  WOW vilket vackert bildspel du verkligen fångade dagen då min bror fick sin fru… Tack för det MVH Malin

En stor dag närmar sig för flera hundra förväntansfulla studenter. Den dagen då man springer ut från gymnasiet. Och raka vägen in i arbetsmarknaden. En tid som absolut är värd att dokumenteras. När man tar steget in i vuxenlivet och ska bestämma själv vad man vill göra härnäst. Söka jobb? Plugga vidare? Eller resa? Vad du än bestämmer dig för att göra, så glöm inte bort att boka in dina studentporträtt för att föreviga det stora steget du är på väg att ta. Och kläderna, dem hittar du på Tullhuset Living i Västerås. Maila info@fotografmissjeni.se för att boka in din studentfotografering!

Studentporträtt

30min fotografering
5 högupplösta bilder
Pris: 1500kr 

Under påsken gjorde jag såklart som de flesta. Åt lite för mycket godis, hade kvalitetstid med min familj och njöt av det underbara vädret som vi hade. Men jag åkte även till Karlstad för att träffa Selma och hennes föräldrar igen. Sist vi sågs var i höstas. Den här gången var det Selmas 1-års kalas och 1-årsporträtt som skulle förevigas. Det värmer alltid lite extra i magen när man får komma tillbaka och fota fler händelser hos en familj. Man fäster sig lite extra vid människorna också. Och Linda och Jimmy är inget undantag. Så fina människor båda två som jag kan kalla mina vänner istället för kunder. Det är den relationen jag älskar allra mest. När man kommer en familj så nära. För det är då bilderna blir som bäst. Inga stela blickar eller tveksamma poser. Utan allt är så lättsamt, naturligt och fantastiskt roligt!

Tusen tack Linda och Jimmy för att jag fick tillbringa den här dagen med er. Selma är en riktig liten prinsessa!

 • Diana25 april, 2014 - 10:32

  Gud så söta bilder! Du är verkligen fantastiskt duktig :)

Hur ofta får man chansen att fota en cowgirl i äkta vilda vestern tema? Ni vet med cowboy hatt, cowboy skor och hela kittet. Det fick jag göra i lördags. Lägg till en solnedgång, världens finaste motljus och en vacker modell och du kan inte misslyckas. A perfect match. Här blir ord överflödiga. Så jag låter helt enkelt bilderna tala för sig själva. För det gör dem väldigt bra.